Пропустити навігацію

Урочисті привітання з нагоди 33-ї річниці з дня створення Пенсійного фонду України

Сьогодні, 21 грудня, відбулися урочисті збори нашого дружного колективу: відзначаємо 33 річницю заснування Пенсійного фонду України!

Засідання з нагоди дня народження Фонду відкрила вітальним словом начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Світлана Жмурко. Вона запропонувала вшанувати хвилиною мовчання пам’ять про загиблих через військову агресію рф. Світлана Олексіївна поінформувала присутніх про результати багаторічної праці команди фахівців Фонду, про завдання, які ставить перед колективом держава, про витривалість і здатність якісно робити свою справу у складних умовах сьогодення. Начальник Головного управління подякувала колегам за відповідальність та сумлінну працю.

Щиро привітала «пенсійників» зі святом і керівник апарату Запорізької облдержадміністрації Зінаїда Бойко. Вона відзначила, що «фронт» роботи Пенсійного фонду, особливо після суттєвого розширення спектру його соціальних повноважень, справді вражає та викликає повагу. І при цьому фахівці Головного управління успішно тримають високі стандарти якості державної служби.

За приємною традицією нагороди з нагоди річниці знайшли своїх героїв серед 11 найкращих працівників Головного управління.

На завершення урочистих зборів пролунало гарне пісенне привітання зі святом.

33 PFU 1 - Урочисті привітання з нагоди 33-ї річниці з дня створення Пенсійного фонду України

 

background Layer 1