Пропустити навігацію

Нарада з представниками “Мотор Січ”

Начальник відділу обслуговування громадян № 7 Олена Карташова та заступник начальника — Юлія Шпиньова провели зустріч з представниками одного з бюджетоутворюючих підприємств області — АТ «Мотор Січ».

Під час заходу обговорювались питання щодо пенсійного забезпечення пільгової категорії громадян, які працюють в шкідливих умовах праці, порядок застосування списків № 1 та 2 виробництв, робіт, професій, посад і показників при обчисленні стажу роботи, що дає право виходу на пенсію на пільгових умовах.

Також Оленою Юріївною було обговорено порядок призначення, перерахування та здійснення страхових виплат за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності.

Напракінці зустрічі фахівці Головного управління Фонду в області нагадали про електронний сервіс Пенсійного фонду України на вебпорталі електронних послуг — кабінет роботодавця, в якому для працедавця доступна інформація щодо забезпечення соціальних прав його працівників, про правильність подання звітності тощо.

motor 1 - Нарада з представниками "Мотор Січ"

background Layer 1