Пропустити навігацію

Про підвищення пенсій розповіли поважним людям Шевченківського району

Головний спеціаліст Шевченківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України м. Запоріжжя  Олена Хоріна 19 листопада зустрілася з активом районної організації ветеранів та пенсіонерами Шевченківського району.

Відповідаючи на запитання голови громадської організації, фахівець Фонду роз’яснила порядок виплати недоотриманої пенсії та допомоги на поховання у разі смерті пенсіонера. Вона проінформувала присутніх про підвищення пенсій вже з 1 грудня цього року, яке пов’язане із зростанням прожиткового мінімуму (з 1435 грн. до 1497 грн. для непрацюючих громадян). Перерахунок буде здійснюватись автоматично, без додаткового звернення громадян до органів Фонду.

Також присутнім було повідомлено про можливість замінити  звичайне пенсійне посвідчення на сучасний електронний аналог та про переваги користування ним.

Цього року електронне пенсійне посвідчення оформили майже 100 пенсіонерів  Комунарського та Шевченківського районів.IMG 0bc3e49d8deed602bdf2042b855dea2f V - Про підвищення пенсій розповіли поважним людям  Шевченківського району

background Layer 1