Пропустити навігацію

Засідання «круглого столу”

Питання детінізації  відносин у сфері зайнятості населення стало темою засідання «круглого столу», проведеного 22 листопада у Центральному об`єднаному управлінні Пенсійного фонду УкраЇни м. Запоріжжя.

Для участі в заході були запрошені керівники та головні бухгалтери ДП «Український дослідний інститут спеціальних сталей, сплавів та феросплавів», КП «Запоріжміськсвітло», Повного товариства «Ломбард «Аметист» та інших підприємств Вознесенівського, Олександрівського, Заводського районів міста.

У своєму виступі начальник об`єднаного управління Світлана Тимченко наголосила на тому, що забезпечення офіційної зайнятості і оплати праці та сплата єдиного внеску є основою гідного пенсійного забезпечення громадян.

Слід зазначити, що завдяки заходам, які вживаються фахівцями об`єднаного управління, протягом останніх трьох місяців 646 суб`єктів господарської діяльності  погасили заборгованість зі сплати єдиного внеску  на суму майже 13 млн. грн., а також з початку року зменшено кількість  застрахованих осіб, які отримують заробітну плату менше мінімальної, майже на 800 осіб.

20181122 102341 1024x768 - Засідання «круглого столу"

background Layer 1