Пропустити навігацію

Заборгованості по зарплаті оголошено бій!

В Запорізькій обласній державній адміністрації 27 листопада відбулось засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат  під головуванням очільника ОДА Костянтина Бриля. До конструктивної розмови  були запрошені представники Запорізької обласної ради, керівники територій та керівники ряду підприємств. В засіданні взяла участь начальник головного управління Пенсійного фонду в Запорізькій області Світлана Жмурко.

Світлана Олексіївна проінформувала про стан заборгованості з обов’язкових платежів до Пенсійного фонду України на 1 листопада поточного року та виконання розпорядження голови Запорізької обласної державної адміністрації від 30.01.2018 № 43 «Про погашення заборгованості до бюджету Пенсійного фонду України економічно-активними платниками». Так, по області у 2018 році забезпечено укладання графіків з погашення боргів на загальну суму 18,1 млн. грн. по 135 боржниках. В результаті вжитих заходів в рахунок виконання зазначених графіків надійшло 17,4 млн. грн. До органів прокуратури направлено матеріали по 42 боржникам для підготовки позовів про стягнення заборгованості з платежів до Фонду на загальну суму 10,7 млн. грн.

Костянтин Бриль жорстко попередив керівників підприємств-боржників про недопустимість в умовах воєнного стану порушення трудового законодавства та надав відповідні доручення очільникам силових структур.IMG 5039 1024x768 - Заборгованості по зарплаті оголошено бій!

background Layer 1