Пропустити навігацію

День відкритих дверей для студентської молоді

Фахівці Мелітопольського об’єднаного управління Фонду 28 листопада провели День відкритих дверей для студентів Таврійського агротехнологічного університету.

Спеціалісти Фонду ознайомили молодь із сучасною пенсійною системою та етапами її реформування, роз’яснили майбутнім працівникам про переваги офіційного оформлення трудових відносин та отримання легальної зарплати, про залежність нарахування пенсійних виплат від страхового стажу.

Юнаки та дівчата з цікавістю слухали про онлайн-сервіси веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду та мали змогу пройти анкетування на тему: «Молодь і державна служба».

Довідково: З початку року кількість зареєстрованих на веб-порталі електроних послуг Пенсійного фонду в об’єднаному управління складає майже 4500 осіб. Послугою sms-інформування з початку її запровадження скористались 2003 громадянина.

        student1 1024x768 - День відкритих дверей для студентської молоді student2 1024x768 - День відкритих дверей для студентської молоді student3 1024x768 - День відкритих дверей для студентської молоді student4 1024x768 - День відкритих дверей для студентської молоді

background Layer 1