Пропустити навігацію

Корегування спільних дій за «круглим столом» з соціальними партнерами

Начальник Вільнянського відділу обслуговування громадян Надія Береснєва 28 листопада взяла участь у засіданні «круглого столу» в районній філії Запорізького об’єднаного центру зайнятості, де обговорювались питання зайнятості осіб з інвалідністю.

Фахівець Фонду розповіла представникам усіх соціальних служб району, присутніх на дискусії, про призначення та перерахунки пенсій для осіб з інвалідністю, необхідність дотримання роботодавцями гарантій прав осіб з вадами здоров’я щодо оплати праці. «Для обчислення пенсії враховується тільки офіційна зарплата, з якої сплачено страхові внески, тому необхідно пам’ятати про негативні наслідки тіньової зайнятості», – наголосила посадовець.

Також вона проінформувала про можливості користування онлайн-сервісами веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду.IMG 10 1024x576 - Корегування спільних дій за «круглим столом» з соціальними партнерами IMG 21 1024x576 - Корегування спільних дій за «круглим столом» з соціальними партнерами IMG 22 1024x576 - Корегування спільних дій за «круглим столом» з соціальними партнерами

background Layer 1