Пропустити навігацію

ВШАНУВАЛИ ВОЛОНТЕРІВ ТА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Сьогодні, 29 листопада, країна відзначає Міжнародний день осіб з інвалідністю та Міжнародний день волонтерів.

Спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду в Запорізькій області на чолі з начальником управління Світланою Жмурко взяли участь в урочистостях, які пройшли у Запорозькому академічному обласному українському музикально – драматичному театрі імені В. Г. Магара. Перед початком заходу безпосередньо в фойє театру запоріжцям були надані консультації  з пенсійних питань.

Працівники Пенсійного фонду в своїй роботі особливу увагу приділяють особам з інвалідністю.  При зверненні людей з вадами здоров’я до пенсійних органів робиться все можливе, щоб надати відповідну допомогу, проконсультувати, порадити. За бажанням пенсіонерів, працівники Фонду в області виїздять за місцем проживання осіб з інвалідністю, на місцях вирішують питання, які їх турбують. В області активно впроваджуються дистанційні форми роботи.

Також на урочистості лунали привітання та слова подяки волонтерам за їх активну громадську позицію, мужність та небайдужість до сучасних подій в країні та її майбутнього, побажання здоров’я, сил та наснаги.IMG 5085 1024x768 - ВШАНУВАЛИ  ВОЛОНТЕРІВ  ТА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ IMG 5091 1024x768 - ВШАНУВАЛИ  ВОЛОНТЕРІВ  ТА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ IMG 5094 1024x768 - ВШАНУВАЛИ  ВОЛОНТЕРІВ  ТА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ

background Layer 1