Пропустити навігацію

Виїзні прийоми громадян: вислухати та допомогти

Одним з завдань, над яким працюють пенсійники Василівського об’єднаного управління є підвищення рівня поінформованості громадян щодо змін в пенсійному законодавстві. Виїзні прийоми, індивідуальні та колективні зустрічі за місцем проживання та надання консультацій з актуальних питань пенсійного забезпечення вже підтвердили свою ефективність.

Під час чергового виїзного прийому фахівець управління Олена Бородіна надала роз’яснення мешканцям Малобілозерської сільської ради щодо розміру та порядку призначення різних видів пенсій, проінформувала про підвищення пенсійних виплат з 1 грудня. Також вона акцентувала увагу присутніх на впровадженні та розвитку дистанційних форм обслуговування, які значно полегшують вирішення багатьох питань. Зокрема, онлайн-сервіси веб-порталу електронних послуг Пенсійного Фонду  дозволяють отримати інформацію про нарахування страхового стажу, сплату роботодавцем внесків, замовити послугу sms-інформування, записатись на прийом тощо.

З початку року спеціалісти Василівського  управління Пенсійного фонду України провели близько 30 виїзних особистих прийомів громадян, на яких прийнято 220 жителів району. Така форма роботи стала зручною для жителів віддалених сіл.

1 768x1024 - Виїзні прийоми громадян: вислухати та допомогти

background Layer 1