Пропустити навігацію

Обговорені спільні заходи щодо погашення боргів зі сплати ЄСВ

Фахівці Приморського об’єднаного управління працюють над наповненням бюджету Пенсійного фонду, який формується на території району, та у тісній взаємодії з органами Державної фіскальної служби запроваджують заходи щодо стягнення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску з підприємств-боржників. Спільна робота в цьому напрямку обговорювалась 6 грудня на засіданні «круглого столу», в якому взяли участь  представники управління  Бердянської  Державної фіскальної служби.

Пенсійники  акцентували увагу присутніх на тому, що страховий стаж працівника є базовим фактором для нарахування майбутньої пенсії, а повна сплата ЄСВ гарантує їм пенсійне забезпечення та інші соціальні виплати відповідно до чинного законодавства.

Підсумком зустрічі фахівців стало напрацювання конкретного плану роботи з боржниками щодо повного погашення їх заборгованості зі сплати ЄСВ та недопущення виникнення нових боргів в подальшому.

PRYMORSK IMG 20181206 113832 1024x576 - Обговорені спільні заходи щодо погашення боргів зі сплати ЄСВ PRYMORSK IMG 20181206 113848 1024x576 - Обговорені спільні заходи щодо погашення боргів зі сплати ЄСВ

background Layer 1