Пропустити навігацію

Робота з погашення заборгованості зі сплати ЄСВ триває

Заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Сергій Кам’янченко за участі начальника Правобережного об’єднаного управління Лариси Ільченко 7 грудня провів зустріч з представниками підприємств-боржників: Товариства з додатковою відповідальністю «Автопарк» та Відокремленого підрозділу «Запорізьке спеціальне конструкторське бюро авіаційних бортових систем».

Посадовці фонду роз’яснили присутнім, що невиконання ними зобов’язань щодо сплати єдиного соціального внеску, а також накопичування заборгованості з виплат у Пенсійний фонд є порушенням чинного законодавства та призводить до негативних наслідків як для працівників, так і для роботодавців. А тому неприпустимо позбавляти громадян соціальних гарантій сьогодні та в майбутньому, адже призначення пенсії безпосередньо залежить від розміру зарплати та сплати ЄСВ, своєчасно та в повному обсязі.

Підприємствам було запропоновано ліквідувати борги та не обтяжувати себе додатковими штрафними санкціями. В результаті проведеної роботи найближчим часом очікується погашення заборгованості даними підприємствами у сумі 30 тисяч гривень.

З листопада поточного року проведено 9 зустрічей з підприємствами-боржниками, завдяки чому на рахунки Фонду надійшло додатково понад 60 тисяч гривень.

IMG 19d159977a9f9b37c46ad2f1644b63d8 V 1024x768 - Робота з погашення заборгованості зі сплати ЄСВ триває

background Layer 1