Пропустити навігацію

Бердянські студенти дізнались про переваги офіційного працевлаштування

Фахівці Бердянського об’єднаного управління  Лариса Скрипчук та Надія Триньова 10 грудня провели зустріч із студентською молоддю державного навчального закладу «Бердянський економіко-гуманітарний коледж БДПУ».

Вони ознайомили юнаків та дівчат з основними напрямками пенсійної реформи, з видами пенсій та умовами їх призначення, на конкретних прикладах  показали негативні наслідки нелегального працевлаштування та залежність майбутньої пенсії від величини страхового стажу і розміру заробітної плати, з якої сплачуються внески до Пенсійного фонду.

Студенти дізнались про сучасні сервіси веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, за допомогою яких можна дистанційно отримати інформацію щодо своїх персональних даних, що містяться в системі персоніфікованого обліку або в пенсійній справі.

Мету таких зустрічей із школярами та студентами бердянські пенсійники вбачають у формуванні обізнаності молоді в базових положеннях пенсійного законодавства, а також закріпленні в суспільстві позитивного іміджу органів Пенсійного фонду.

111 1024x709 - Бердянські студенти дізнались про переваги офіційного працевлаштування DSCN4167 1024x768 - Бердянські студенти дізнались про переваги офіційного працевлаштування

background Layer 1