Пропустити навігацію

Про веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду розповіли працівникам казначейства Енергодару

Фахівець Енергодарського об’єднаного управління Пенсійного фонду Людмила Остапенко 11 грудня  провела зустріч з трудовим колективом управління Державної казначейської служби України у м. Енергодар.

Основна тема спілкування з держслужбовцями була про дистанційні форми обслуговування громадян, насамперед, через онлайн-сервіси веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду. Посадовець докладно розповіла присутнім про порядок реєстрації та створення особистого кабінету користувача, механізми  отримання інформації щодо страхового стажу, сплати страхових внесків, нарахування та перерахунка пенсії тощо.

Керівнику установи, який також взяв участь у зустрічі з фахівцями Пенсійного фонду, було корисно дізнатись про підключення нового сервісу на веб-порталі – кабінету роботодавця, де можна переглянути інформацію про забезпечення соціальних прав працівників підприємства, правильність подання звітів та зауваження до них, про сплату ЄСВ та заборгованість перед Пенсійним фондом, отримати інформацію для розрахунку лікарняних тощо.

Наприкінці зустрічі присутніх було запрошено до відділень обслуговування громадян для отримання кваліфікованої допомоги щодо реєстрації на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду.

11.12.2018 768x1024 - Про веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду розповіли працівникам казначейства Енергодару 11.12.20181 768x1024 - Про веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду розповіли працівникам казначейства Енергодару

background Layer 1