Пропустити навігацію

Інтернет-нарада з начальниками об’єднаних управлінь ПФУ області: зараз треба згуртовано працювати над наповненням бюджету Пенсійного фонду та погашенням заборгованості!

Начальник Головного управління Пенсійного фонду в Запорізькій області Світлана Жмурко 7 грудня провела інтернет-нараду з начальниками об’єднаних управлінь з питань виконання планових показників наповнення бюджету Фонду, стану проведення інвентаризації заборгованості боржників з платежів до Пенсійного фонду.

Керівник звернула увагу на доведене додаткове завдання з надходжень ЄСВ на грудень поточного року. «В умовах сьогодення потрібно вжити всіх можливих заходів щодо виконання планових показників і за грудень, і за 2018 рік в цілому. На виконання спільного наказу, ініційованого  Головним управлінням Фонду з органами ДФС і ДВС, необхідно оперативно долучитись до робочих груп з представниками зазначених служб для погашення заборгованості як фізичних осіб-підприємців, так і підприємств-боржників» – підкреслила Світлана Жмурко.

IMG 5105 1024x768 - Інтернет-нарада з начальниками об’єднаних управлінь ПФУ області: зараз треба згуртовано працювати над наповненням бюджету Пенсійного фонду та погашенням заборгованості!

 

background Layer 1