Пропустити навігацію

Зустріч з хортичанами начальника Головного управління Фонду Світлани Жмурко: «Наше головне завдання — надати всім громадянам якісний та доступний сервіс»

Начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Світлана Жмурко 12 грудня провела виїзний особистий прийом громадян в Правобережному об’єднаному управлінні м. Запоріжжя.

Мешканцям Хортицького району було надано роз’яснення щодо новацій в пенсійному законодавстві, умов та порядку нарахування різних видів пенсій, складових пенсійних виплат, проінформовано про результати перерахунку пенсійних виплат з 1 грудня.

Посадовець консультувала відвідувачів щодо можливості переходу з одного виду пенсії на інший, про перспективи підвищення пенсій у наступному році. Також вона розповіла про дистанційні форми обслуговування, що значно полегшують процес спілкування людям поважного віку, яким важко відвідувати громадські місця.

На всі питання було надано конкретні відповіді, що ґрунтуються на чинному законодавстві. Наприкінці заходу керівник Фонду в області наголосила:  «Наше головне завдання — надати всім громадянам якісний та доступний сервіс. Ми прагнемо створити такі умови, аби люди отримували пенсійні послуги за максимально короткий час».

42750 1024x768 - Зустріч з хортичанами начальника Головного управління Фонду Світлани Жмурко: «Наше головне завдання — надати всім громадянам якісний та доступний сервіс»

background Layer 1