Пропустити навігацію

Про грудневе підвищення пенсій розповіли працівникам Василівської районної бібліотеки

Начальник Василівського об’єднаного управління Ігор Павліченко 4 грудня на зустрічі з трудовим колективом районної бібліотеки розповів про новини у пенсійному забезпеченні, зокрема щодо результатів перерахунку пенсій у зв’язку із зростанням з 1 грудня прожиткового мінімуму. На зустрічі було підкреслено, що підвищення пенсійних виплат проводилось в автоматичному режимі, без особистого звернення пенсіонерів в органи Фонду.

Посадовець нагадав присутнім про важливість офіційного працевлаштування та своєчасної сплати внесків згідно чинного законодавства для отримання всіх соціальних гарантій, у тому числі нарахування гідної пенсії, виплати лікарняних тощо.

Також працівники бібліотеки довідались про можливість дистанційного отримання пенсійних послуг та консультацій за допомогою сучасних онлайн-сервісів веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду. В особистому кабінеті найманим працівникам та пенсіонерам можна контролювати дані, які впливають на розмір їх пенсії – страховий стаж, сплату внесків до Фонду тощо, а роботодавці в кабінеті страхувальника мають можливість дізнатись про якість подання звітності про сплату єдиного соціального внеску за найманих працівників, про існуючу заборгованість перед Пенсійним фондом тощо.

Довідково: з початку року управлінням зареєстровано понад 1760 осіб на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

 

mycollages 576x1024 - Про грудневе підвищення пенсій  розповіли працівникам  Василівської районної бібліотеки

background Layer 1