Пропустити навігацію

Ветеранам розповіли про новини в пенсійному законодавстві

Фахівець Василівського об’єднаного управління Тетяна Біловош 12 грудня провела зустріч з громадянами, пенсіонерами та активом ветеранської організації «Клуб Ветеран» у м. Дніпрорудне.

Вона поінформувала присутніх про зміни в пенсійному законодавстві та перспективи розвитку пенсійної системи. Конкретна розмова йшла про автоматичне осучаснення пенсій без додаткового звернення громадян в органи Пенсійного фонду, оформлення електронних пенсійних посвідчень, які мають функцію банківської картки, про послугу sms-інформування, за допомогою якої можна швидко дізнатись про нарахування та перерахунок пенсії, а також про онлайн-сервіси веб-порталу електронних послуг ПФУ.

Присутнім було запропоновано пройти реєстрацію на веб-порталі та створити особистий електронний кабінет, у якому вони з легкістю зможуть контролювати свої персональні дані у пенсійній справі та пенсійні виплати.

Довідково: зараз на обліку в Василівському об’єднаному управлінні перебуває понад 28 400 пенсіонерів, їх середня пенсія складає 2856 грн.

 

1 1 1024x1024 - Ветеранам розповіли про новини в пенсійному законодавстві

background Layer 1