Пропустити навігацію

День Пенсійного фонду у медичному закладі

Фахівці Мелітопольського об’єднаного управління Фонду з метою максимального наближення послуг до мешканців міста провели 14 грудня День інформування для медпрацівників Комунального неприбуткового підприємства «Центр первинної медичної санітарної допомоги №2».

Під час спілкування посадовців управління з лікарями, медсестрами та працівниками бухгалтерії було детально роз’яснено питання щодо новацій в пенсійному законодавстві, насамперед про страховий стаж, необхідний для виходу на пенсію за вислугою років та за віком, про вплив легального заробітку на розмір пенсійної виплати тощо.

Медпрацівникам розповіли про запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового пенсійного страхування, а також про онлайн-сервіси веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду. Тим, хто зацікавився можливостями дистанційного обслуговування, надали допомогу у реєстрації та створені особистих електронних кабінетів.

Під час зустрічі слухачі отримали пам’ятки «Тим, хто збирається на пенсію», бажаючі оформили передплату на газету «Пенсійний кур’єр».

 

3m 1024x768 - День Пенсійного фонду у медичному закладі 2m 1024x768 - День Пенсійного фонду у медичному закладі 1m 1024x1024 - День Пенсійного фонду у медичному закладі

background Layer 1