Пропустити навігацію

Відбулось засідання колегії при начальнику головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області

Розширене засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області відбулось 26 грудня.

Учасники засідання розглянули стан виконавської дисципліни в управліннях Фонду в області, підсумки проведення внутрішнього аудиту в об’єднаних управліннях Фонду у 2018 році та виконання наказу Пенсійного фонду України від 14.02.2018 № 34 «Про підсумки правової роботи в органах Пенсійного фонду України у 2017 році» щодо покращення якості представництва інтересів органів Пенсійного фонду України в судах.

У засіданні взяли участь голова обласної федерації роботодавців О.Головко, голова обласної ради профспілок В.Сластьон, керівники структурних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду та керівники об’єднаних управлінь Фонду в області.

«В регіоні проведено 6 масових перерахунків пенсій та призначено 15,2 тис. нових пенсій. Середній розмір пенсії в області зріс на 80,22 грн. і на 1 грудня склав  2765,33 грн. На пенсійні виплати спрямовано майже 16,5 млрд. грн. Власних коштів з урахуванням частки єдиного внеску, розподіленої на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, отримано майже 6 млрд. грн., з них згідно Закону України № 1058 – понад 516 млн. грн. або 106,8 % планових призначень, понад план залучено близько 33 млн. грн.

В 2018 році управління Фонду в області активно залучали застрахованих осіб, пенсіонерів до користування онлайн-сервісами веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду. За цей рік їх кількість зросла більше ніж в 2,7 рази і склала     59,2 тис. громадян», – зазначила начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Світлана Жмурко.

Після засідання колегії вона провела робочу нараду з начальниками об’єднаних управлінь Фонду в області, поставила першочергові завдання з поточної діяльності.

IMG 5275 1024x768 - Відбулось засідання колегії при начальнику головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області

 

background Layer 1