Пропустити навігацію

Засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Фахівці Приморського об’єднаного управління 20 грудня взяли участь у черговому засіданні комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, яка пройшла в приміщенні Приазовської райдержадміністрації.

На зустріч запросили фізичних осіб-підприємців, які мають значні суми боргу зі сплати єдиного внеску на загальнообов‘язкове державне соціальне страхування. Спеціаліст Фонду нагадала присутнім, що право на пенсію за віком безпосередньо залежить від наявності необхідного страхового стажу, а він   зараховується лише за умови повної сплати ЄСВ. На комісії один з боржників документально підтвердив повну сплату боргу, решта присутніх  сплачуватимуть поступово упродовж  наступних місяців.

За підсумками проведеної роботи з фізичними особами-підприємцями, що мають заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску, за останні півроку суму боргу в Приазовському районі зменшено на 600 тис. грн.

 

DSC00965 1 1024x584 - Засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

background Layer 1