Пропустити навігацію

В «Школі майбутнього пенсіонера» вивчали новації в пенсійному законодавстві

Фахівці Енергодарського об’єднаного управління Пенсійного фонду 20 грудня провели навчання в «Школі майбутнього пенсіонера».

Вони роз’яснили учасникам заходу про умови призначення різних видів пенсії, необхідний мінімальний страховий стаж для набуття права виходу на пенсію, основні правила нарахування пенсійних виплат. Було підкреслено, що необхідно завчасно звертатись до управління Фонду з документами для призначення пенсії, щоб їх перевірити та усунути недоліки, зібрати всі необхідні дані до моменту настання права виходу на пенсію.

Також пенсійники розповіли про онлайн-сервіси веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду, за допомогою яких можливо дистанційно переглянути свою персональну інформацію, перевірити зарахований страховий стаж та сплату внесків роботодавцем, замовити послугу SMS-інформування, зареєструватись на прийом до фахівця Фонду тощо.

З початку року спеціалістами Кам’янсько-Дніпровського відділу обслуговування громадян Енергодарського об’єднаного управління було зареєстровано майже 700 осіб на веб-порталі Пенсійного фонду та понад 370 осіб замовили послугу SMS-інформування.

20.12.2018 1024x714 - В «Школі майбутнього пенсіонера» вивчали новації в пенсійному законодавстві

background Layer 1