Пропустити навігацію

Пенсійники розповіли про необхідність детінізації праці бухгалтерам Енергодара

Працівники Енергодарського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області 21 грудня провели семінар з бухгалтерами фізичних осіб-підприємців та приватних підприємств.

Вони поінформували присутніх про  зміни в пенсійному законодавстві, зокрема, про мінімальний страховий стаж, необхідний для набуття громадянином права на отримання пенсії за віком. Спеціалісти нагадали, що страховий стаж зараховується тільки при своєчасній та в повному обсязі сплаті страхових внесків. Вони висвітлили питання щодо легалізації оплати праці в м. Енергодарі, звернули увагу на помилки, які були виявлені бухгалтерами при наданні звітності по ЄСВ та методи їх виправлення.

Бухгалтери зацікавились інформацією про переваги онлайн-сервісів веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду, дізнались про способи реєстрації в особистому кабінеті користувача або кабінеті роботодавця, можливість дистанційно отримати персональну інформацію та довідки, направити запит чи заяву до органів Фонду, налаштувати SMS-інформування.

21122018 1024x768 - Пенсійники розповіли про необхідність детінізації праці бухгалтерам Енергодара 21122018 1 1024x498 - Пенсійники розповіли про необхідність детінізації праці бухгалтерам Енергодара

background Layer 1