Пропустити навігацію

«День відкритих дверей» для учнів Приморського регіонального українсько-болгарського багатопрофільного ліцею

Про пенсійне законодавство та нові електронні сервіси йшлося під час  зустрічей з учнями 11 класів Приморського регіонального українсько-болгарського багатопрофільного ліцею 18 та 26 грудня.

Пенсійники Фонду розповіли  учням  про основні аспекти пенсійного законодавства та зміни, які буде впроваджено найближчими роками, ознайомили з функціями органів  Пенсійного фонду. Фахівці управління акцентували увагу школярів на необхідності офіційного працевлаштування, яке гарантує соціальний захист держави, зокрема, гідну пенсію в майбутньому. Присутні зрозуміли, що внаслідок отримання зарплати «в конверті» та несплати соціальних внесків, страховий стаж не нараховується, і це позбавляє працівника можливості своєчасно вийти на пенсію.

У молоді викликала зацікавленість інформація про онлайн-сервіси веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду, де можна контролювати персональну інформацію щодо страхового стажу, сплати внесків тощо.

Цьогоріч фахівці управління провели 6 заходів у форматі «Дня відкритих дверей» для учнів шкіл та ліцеїв Приморського та Приазовського районів.IMG 20181226 114732 768x1024 - «День відкритих дверей» для учнів Приморського регіонального українсько-болгарського багатопрофільного ліцею IMG 20181226 115731 1024x768 - «День відкритих дверей» для учнів Приморського регіонального українсько-болгарського багатопрофільного ліцею

background Layer 1