Пропустити навігацію

ВІДБУЛАСЬ КОМІСІЯ З ПОГАШЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ

DSC 0287 1024x685 - ВІДБУЛАСЬ КОМІСІЯ З ПОГАШЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ

Начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Світлана Жмурко 13 лютого взяла участь у засіданні обласної комісії з питань погашення заборгованості з заробітної плати та інших соціальних виплат, яку провів голова обласної державної адміністрації Костянтин Бриль. У роботі комісії взяли участь представники Державної виконавчої служби, Державної фіскальної служби, Обласного центру зайнятості, Держпраці та підприємств області.

 

На засіданні обговорювались питання про стан дотримання мінімальних державних гарантій при виплаті заробітної плати на підприємствах та установах області,  погашення забор-гованості з виплати зар-плати. Також було заслухано підприємства-боржники – ТОВ «ЗТМК», ПАТ «Запоріжяобленерго» та ДП «Запорізький облавтодор».

За результатами засідання прийнято рішення про посилення та активізацію подальшого контролю за дотриманням керівниками підприємств вимог трудового законодавства, підписано протокольне рішення з конкретними дорученнями.

 

Довідково: У 2018 році на підприємствах та установах виплачено заборгованість з виплати заробітної плати у сумі 181 млн. грн. Загальна сума заборгованості станом на 01.01.2019 вона склала 190,3 млн. грн.

DSC 0312 1024x564 - ВІДБУЛАСЬ КОМІСІЯ З ПОГАШЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ

 

DSC 0310 1024x685 - ВІДБУЛАСЬ КОМІСІЯ З ПОГАШЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ

background Layer 1