Пропустити навігацію

Колектив головного управління долучився до церемонії підняття Державного прапора України

23 серпня працівники головного управління Пенсійного фонду в Житомирській області разом із представниками обласної та міської влади, духовенства, військових, громадськості взяли участь у піднятті головного символу України, яке відбулося на центральній площі міста.

Свято розпочалося з церемонії підняття Державного прапора України та виконання гімну хором «Родослав», потім святкову атмосферу підтримав виступ колективу «Сонечко» з виконанням танцювальної композиції «Бережіть Україну!».

Нині такі урочистості мають особливе значення для нашої країни. Синьо-жовтий стяг є символом єдності громадян держави, традицій державотворення, поєднання історії та сьогодення. Тож такі свята зміцнюють український дух та патріотичні почуття в кожному з українців.

DSCN8456 - Колектив головного управління долучився до церемонії підняття Державного прапора УкраїниDSC02226 1024x768 - Колектив головного управління долучився до церемонії підняття Державного прапора УкраїниDSC02208 1024x768 - Колектив головного управління долучився до церемонії підняття Державного прапора УкраїниPrapor 2018 42 - Колектив головного управління долучився до церемонії підняття Державного прапора України

background Layer 1