Пропустити навігацію

Актуальні питання пенсійного забезпечення на зустрічі з трудовим колективом

Заступник начальника Житомирського міського відділу з питань призначення та перерахунків пенсій №1 Житомирського об’єднаного управління Фонду в області Юлія Полівчук зустрілася з трудовим колективом Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Житомирській області.

Під час зустрічі фахівець Фонду надала роз’яснення присутнім з актуальних питань пенсійного забезпечення. Поінформувала про механізм здійснених у березні та квітні перерахунків. Назвала складові, які справляють визначальний вплив на обчислення розміру пенсій та зауважила, що працівники з високими заробітками й тривалим страховим стажем матимуть після виходу на пенсію гідне матеріальне забезпечення.

Також, Юлія Полівчук розповіла колективу про можливості веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, завдяки якому можна отримати найбільш повний спектр інформаційних послуг з пенсійних питань.traven 1 1024x768 - Актуальні питання пенсійного забезпечення на зустрічі з трудовим колективом traven 2 1024x768 - Актуальні питання пенсійного забезпечення на зустрічі з трудовим колективом

background Layer 1