Пропустити навігацію

В місті Житомирі провели флешмоб на підтримку легального працевлаштування

foto 1 1024x768 - В місті  Житомирі провели флешмоб на підтримку легального працевлаштуванняПрацювати легально та відмовлятись від foto 2 1024x768 - В місті  Житомирі провели флешмоб на підтримку легального працевлаштуваннязаробітної плати в «конвертах» закликали громадськість фахівці Житомирського об’єднаного управління Фонду області під час флешмобу.

 

Пенсійники з тематичними плакатами в руках агітували місцевих жителів відповідально ставитися до свого майбутнього та офіційно оформлювати трудові відносини з роботодавцями,  оскільки майбутня пенсія визначається за страховим стажем та легальним заробітком.

 

foto 3 1024x768 - В місті  Житомирі провели флешмоб на підтримку легального працевлаштуванняКористуючись нагодою, foto 4 1024x768 - В місті  Житомирі провели флешмоб на підтримку легального працевлаштуваннязацікавлені громадяни підходили спілкуватися, ставили багато запитань щодо пенсійного забезпечення, пенсійного віку, добровільної участі в загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванні.

 

З метою здійснення самостійного контролю за розміром страхових внесків спеціалісти Фонду пропонували  мешканцям міста зареєструватись на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду.

background Layer 1