Пропустити навігацію

«Хай вічно горить вогонь пам’яті»

1 231x300 - «Хай вічно горить вогонь пам’яті»8 травня, начальник головного управління Фонду в області Іван Заінчковський та його перший заступник Олег Шмагун долучилися до участі в урочистому мітингу-реквіємі та  в церемонії покладання квітів до Монумента Вічної Слави присвяченому Дню пам’яті та примирення і 73-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.IMG bf1c229e3924647ff4e19bfe2e4d4b44 V 243x300 - «Хай вічно горить вогонь пам’яті»

 

У заході взяли участь посадовці обласної, міської влади, військові, та вихованці дошкільних навчальних закладів Житомира. Біля монумента можна було побачити й пенсіонерів, на грудях яких була прикріплена квітка маку. Пам’ять про загиблих у бою захисників під час Другої світової війни учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання та словами вдячності.

 

Заступник начальника головного управління Фонду в області Світлана Антонюк взяла участь в мітингу-реквіємі та урочистому покладанні квітів до могил загиблих воїнів АТО на військовому кладовищі.

Під час мітингу поіменно згадали тих, хто загинув за час військових дій на сході України. Під час хвилини мовчання військовослужбовці відсалютували своїм загиблим побратимам. Після хвилини мовчання та молитви, люди поклали квіти до могил бійців українського війська.

DSC01417 1024x768 - «Хай вічно горить вогонь пам’яті»

 

 

background Layer 1