Пропустити навігацію

Про пенсійне законодавство фахівці Фонду розповідають на зустрічах з трудовими колективами

Foto1 - Про пенсійне законодавство фахівці Фонду  розповідають на зустрічах з трудовими колективамиОдним із ефективних методів донесення інформації з пенсійного забезпечення до громадян залишаються зустрічі працівників пенсійної служби з трудовими колективами підприємств, установ та організацій.

 

Так, перший заступник начальника Ємільчинського об’єднаного управління Фонду в області Ірина Павлушенко провела зустріч з трудовим колективом Комунального закладу «Олевський районний центр первинної медико-санітарної допомоги». Фахівець Фонду поінформувала колектив установи про умови призначення та порядок нарахування різних видів пенсій. Розповіла про запроваджені з 1 січня цього року зміни у пенсійному законодавстві, зокрема, пояснила механізм перерахунків пенсій, здійснених у березні та квітні, та повідомила про наступні перерахунки, які відбудуться цьогоріч.foto 3 1 1024x747 - Про пенсійне законодавство фахівці Фонду  розповідають на зустрічах з трудовими колективами

 

Заступник начальника Новоград-Волинського відділу обслуговування громадян Новоград-Волинського об’єднаного управління Фонду в області Наталія Павлюк провела зустріч з керівниками кадрових служб Городницької об’єднаної територіальної громади. Пенсійниця надала детальні роз’яснення умов та порядку пенсійного забезпечення, акцентувавши увагу на складових, які справляють визначальний вплив на обчислення розміру пенсій. Ознайомила з можливістю добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування, що дозволяє збільшити тривалість страхового стажу.

background Layer 1