Пропустити навігацію

Підприємців м. Бердичева закликали дотримуватися норм трудового законодавства

IMG 0552 759x1024 - Підприємців м. Бердичева закликали дотримуватися норм трудового законодавстваЗавідувач сектору забезпечення наповнення бюджетуIMG 0553 759x1024 - Підприємців м. Бердичева закликали дотримуватися норм трудового законодавства Бердичівського об’єднаного управління Фонду в області Олена Стасюк взяла участь у виїзній комісії спільно з представниками робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення виконавчого комітету Бердичівської міської ради до місцевих торговельних закладів.

 

Під час заходу спеціалісти провели бесіди із фізичними особами-підприємцями в 16 торговельних закладах та ознайомили з вимогами законодавства щодо виплати заробітної плати найманим працівникам не менше мінімального рівня, а також поінформували про відповідальність за порушення законодавства про працю.

 

  Величина пенсії залежить від розміру сплаченого внеску та страхового стажу. Тож, усі роботодавці, які мінімізують нарахування заробітної плати своїм найманим працівникам, прямо впливають на розмір пенсії в майбутньому, – зазначила Олена Стасюк.

background Layer 1