Пропустити навігацію

Флешмоб щодо легалізації заробітної плати

НIMG e6df0a9925b2e5d4fc7f8f3bdf34865f V - Флешмоб щодо легалізації заробітної платиа підтримку легальної зайнятості працівники Бердичівського об’єднаного управління Фонду в області спільно зі спеціалістами управління праці та соціального захисту населення Бердичівської районної державної адміністрації на Центральній площі міста провели флешмоб під назвою «Легальна зарплата-гідна пенсія».

Фахівцям Фонду вдалося привернути увагу жителів міста до проблем неофіційного працевлаштування та виплати заробітної плати в «конвертах». Вони роз’яснили небайдужим перехожим, що одержуючи зарплату в «конверті» працівник позбавляє себе гідної пенсії в майбутньому, а також гарантованого права на працю, соціальне та пенсійне забезпечення.

Учасники флешмобу активно спілкувалися з громадянами та закликали їх відповідально ставитися до свого майбутнього, адже легальна заробітна плата — це запорука гідної пенсії.

У ході живого спілкування пенсійники роздали пересічним громадянам тематичні інформаційні буклети та запропонували зареєструватися на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

background Layer 1