Пропустити навігацію

Майбутніх пенсіонерів навчають готуватися до виходу на пенсію заздалегідь

shkola maajbutnogo pensiolnera 1024x768 - Майбутніх пенсіонерів навчають готуватися до виходу на пенсію заздалегідьНачальник Радомишльського відділу обслуговування громадян Коростишівського об’єднаного управління Наталія Рудницька та заступник начальника Коростишівського відділу обслуговування громадян Коростишівського об’єднаного управління Майя Мельниченко провели заняття «Школи майбутнього пенсіонера» для громадян передпенсійного віку.

IMG fdca23de5131f404bff3c850f523aced V 1024x768 - Майбутніх пенсіонерів навчають готуватися до виходу на пенсію заздалегідьПід час  занять присутні мали змогу ознайомитись з порядком обчислення та терміном призначення пенсії. Громадянам було наголошено, що майбутня пенсія залежить від розміру заробітної плати та тривалості страхового стажу.

Фахівці Фонду поінформували про можливість відстеження персональних даних щодо сум нарахованого заробітку, сплачених внесків та зарахованого  страхового стажу в особистому кабінеті на веб-порталі Пенсійного фонду, пояснили порядок реєстрації на електронному сервісі. Розповіли також про можливість отримання в онлайн-режимі довідок та інших документів з підтвердженням QR-кодом.              

По закінченню занять присутні мали змогу поставити запитання та  отримали інформаційні буклети з пенсійної тематики.

background Layer 1