Пропустити навігацію

Ємільчинські пенсійники закликали громадян до офіційного працевлаштування флешмобом

Фахівці Ємільчинського об’єднаного управління Фонду в області привертали увагу громадян до проблем неофіційного працевлаштування тематичним флешмобом.

 Пенсійники у місцях відпочинку селища Ємільчине проінформували перехожих про те, що будь-яка робота може бути зарахована до страхового стажу лише за умови офіційного працевлаштування. Виплата заробітної плати у «конвертах» – тягар сучасності, який несе за собою багато негараздів як країні так і кожному з нас.

– Ми сподіваємось, що завдяки проведеній акції місцеві жителі зможуть свідомо сформувати свій страховий стаж, що дасть впевненість у завтрашньому дні та право на отримання соціальних гарантій в майбутньому, – зазначили працівники пенсійної служби.

Також представники Фонду в області рекомендували жителям селища використовувати електронні сервіси Пенсійного фонду за допомогою яких можна відстежувати сплачені роботодавцем внески, страховий стаж, отримувати необхідні довідки та актуальну інформацію з пенсійного забезпечення в режимі онлайн.

IMG 1336 1024x768 - Ємільчинські пенсійники закликали громадян до офіційного працевлаштування флешмобом IMG 1338 1024x768 - Ємільчинські пенсійники закликали громадян до офіційного працевлаштування флешмобом IMG 1341 1024x768 - Ємільчинські пенсійники закликали громадян до офіційного працевлаштування флешмобом

background Layer 1