Пропустити навігацію

Коростенцям розповідають про нові електронні сервіси Фонду

11111 1024x768 - Коростенцям розповідають про нові електронні сервіси ФондуНачальник Коростенського об’єднаного  управління Фонду в області Марія Мурга прийняла участь в урочистому відкритті нового офісу відділу з призначення соціальних допомог, пільг та субсидій в місті Коростені.

Пенсійниця привітала колег із відкриттям сучасного нового офісу управління праці та соціального захисту населення, побажала успіхів та натхнення в роботі. Зазначила, що співпраця між пенсійною службою та управлінням соціального захисту населення спрямована на покращення соціального захисту людей та надання  якісних сучасних послуг громадянам міста.

40116290 1983404605038004 7280954488620318720 n - Коростенцям розповідають про нові електронні сервіси Фонду

 Саме тому, Марія Мурга користуючись нагодою, ознайомила присутніх із новими сервісами Пенсійного Фонду України: налаштування послуги смс-інформування за допомогою якої засобами мобільного зв’язку пенсіонери мають змогу дізнатися про призначення та перерахунок пенсій, працюючі про страховий стаж і сплачені внески та дистанційне замовлення електронних довідок про розмір пенсій, страховий стаж, заробітну плату й сплачені внески. Зауважила що, запровадження таких нових послуг полегшує обслуговування як для відвідувачів, так і для працівників соціальної сфери.

background Layer 1