Пропустити навігацію

Пенсійники провели флешмоб на тему: «Новий онлайн – сервіс для громадян – СМС- інформування»

IMG 20180906 102427 Fleshmob 1024x766 - Пенсійники провели флешмоб на тему: «Новий онлайн - сервіс для громадян – СМС- інформування»Спеціалісти Ружинського сектору обслуговування громадян Андрушівського об’єднаного управління Фонду в області провели флешмоб під гаслом:  « Новий онлайн – сервіс для громадян – смс – інформування».

Фахівці об’єднаного управління розповіли жителям району про запровадження Пенсійним фондом України нового механізму інформування громадян за допомогою смс – розсилок. Відтепер, за допомогою смс –повідомлень пенсіонери можуть дізнатися про призначення та перерахунок пенсій, а застраховані особи – про сплату страхових внесків та зарахування періодів страхового стажу, що дасть змогу контролювати доброчесність свого роботодавця.

Завідувач Ружинського сектору обслуговування громадян Наталя Руденко повідомила, що для замовлення послуги смс – інформування слід звернутися до об’єднаного управління Фонду в області і надати відповідні контактні дані мобільного зв’язку та згоду на отримання смс – повідомлень від пенсійної служби. А ті особи, які користуються послугами веб – порталу за допомогою електронного цифрового підпису, мають можливість замовити послугу смс – інформування безпосередньо на веб-порталі, не звертаючись до органів Пенсійного фонду України.

По завершенню заходу Наталія Руденко закликала всіх бути мобільними та запросила долучитися до користувачів смс – інформування від Пенсійного фонду України.

background Layer 1