Пропустити навігацію

Про умови призначення пенсій для майбутніх пенсіонерів

foto 1 1024x768 - Про умови призначення пенсій для майбутніх пенсіонерівЗ метою підвищення рівня обізнаності громадян у питаннях чинного пенсійного законодавства працівниками пенсійної служби в області проводяться заняття в рамках проекту «Школа майбутнього пенсіонера».

foto 2 1024x780 - Про умови призначення пенсій для майбутніх пенсіонерів

Так, завідувачами секторів обслуговування громадян Коростишівського об’єднаного управління Майєю Мельниченко та Світланою Потієнко проведено заняття з майбутніми пенсіонерами Коростишівського та Радомишльського районів.

Під час занять фахівці Фонду ознайомили «учнів» з порядком звернення за призначенням пенсії, особливостями виходу на пенсію для тих осіб, яким не вистачає страхового стажу та надали перелік документів, необхідних для призначення пенсії, а також розповіли про порядок їх подання.

На завершення зустрічі представники пенсійної служби роздали присутнім інформаційні буклети й повідомили про зручні можливості отримання інформації з питань пенсійного забезпечення за телефонами «гарячої» лінії та через оновлений Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України.

background Layer 1