Пропустити навігацію

Фахівець Фонду провела зустріч з громадянами, які перебувають на обліку в органах пробації

1231 - Фахівець Фонду провела зустріч з громадянами, які перебувають на обліку в органах пробаціїГоловний спеціаліст Андрушівського відділу обслуговування громадян головного управління Фонду в області Ірина Романюк  спільно з  представником Андрушівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» провела зустріч з умовно засудженими.

Ірина Романюк надала роз’яснення присутнім про зміни в пенсійному законодавстві, що відбулись останнім часом, про умови призначення та порядок нарахування пенсій різних видів, назвала складові, які впливають на їх обчислення. Наголосила на важливості страхового стажу та зростання вимог до його тривалості, необхідної для призначення справедливої пенсії після виходу на заслужений відпочинок.

Фахівець Фонду звернула увагу громадян, які перебувають на обліку в органах пробації, на зручність користування сучасними електронними сервісами Пенсійного фонду України. Роз’яснила порядок реєстрації й налаштування сучасних сервісів пенсійної служби та закликала долучатися до числа їх користувачів.

background Layer 1