Пропустити навігацію

Про можливості веб – порталу електронних послуг Фонду дізнавалися банківські працівники

IMG 188c3f6120ea55aa69eefcd2dc4a858b V 1024x577 - Про можливості веб - порталу електронних послуг Фонду дізнавалися банківські працівники30 травня, перший заступник начальника Ємільчинського об’єднаного управління Фонду в області Ірина Павлушенко зустрілася з працівниками районного відділення АТ «Ощадбанк».

Під час заходу, фахівець пенсійної служби поінформувала присутніх про основні напрямки реформування пенсійної системи в Україні, роз’яснила основні зміни та новації у пенсійному законодавстві та наголосила на перевагах користування веб – порталом Пенсійного фонду України.

Працівники банку дізналися, що кожна застрахована особа може звернутись до управління Фонду в районі з паспортом та ідентифікаційним номером для реєстрації на веб-порталі. Зареєструвавшись, користувач має змогу щомісяця бачити та контролювати в своєму «особистому кабінеті» дані своєї заробітної плати та майбутньої пенсії, перевіряти факт сплати внесків та суму, з якої вони перераховуються.

Для реєстрації на веб-порталі електронних послуг Пенсійного Фонду України, до фахівців Ємільчинського об’єднаного управління Фонду в області звернулося майже 10 тис. жителів Ємільчинського та Олевського районів, з них 4,3 тис. осіб зареєструвалося упродовж січня – травня 2018 року.

 

background Layer 1