Пропустити навігацію

Жителям Коростишева – про електронне пенсійне посвідчення

IMG 9eb49240ffd48521225790ec6bb3afd6 V 1024x768 - Жителям Коростишева - про електронне пенсійне посвідченняЗаступник начальника Коростишівського відділу обслуговування громадян головного управління Фонду в області Майя Мельниченко інформувала громадян, які отримують пенсійні виплати в установах Ощадбанку, про переваги використання електронного пенсійного посвідчення. 

– Електронне пенсійне посвідчення – це пластикова картка, яка поєднує в собі і банківську картку, на яку надходять пенсійні виплати, і посвідчення особи з відповідними персональними даними. За його допомогою можна отримати пенсію, просто і швидко, сплатити за комунальні послуги через інтернет, розрахуватись за придбаний товар в магазині та мати доступ до безлічі онлайн-послуг Фонду. Пенсійне посвідчення нового зразка надає право власникові користуватися всіма пільгами, які належать йому, як пенсіонерові, – зазначила Майя Мельниченко.

Бажаючим отримати модернізований пенсійний документ слід звернутися до органів Фонду за місцем проживання та подати заяву на його виготовлення, долучивши такі документи: паспорт,  документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків, фотокартку.

 

 

Довідково: Станом на 01.07.2019 майже 10 тис. громадян області звернулися до головного управління Фонду в області із заявою для виготовлення пенсійного посвідчення, з них 5,3 тис. осіб наразі вже його отримали.

background Layer 1