Пропустити навігацію

На Житомирщині підсумували роботу органів Фонду в області за I півріччя 2019 року

17 липня, на засіданні колегії при начальнику головного управління розглянули підсумки роботи органів Фонду в області у  І півріччі поточного року щодо реалізації державної політики з питань пенсійного забезпечення,  посилення взаємодії з органами влади, спрямованої на забезпечення надходжень до бюджету Фонду.

Під час виступу перший заступник начальника головного управління Олег Шмагун відмітив, що упродовж звітного періоду органами Фонду в області забезпечено своєчасне і в повному обсязі фінансування виплат пенсій і грошової допомоги з урахуванням їх підвищень 376,9 тис. пенсіонерів області, на їх виплату спрямовано 5893,2 млн грн.

 За січень – червень призначено призначено 6,5 тис. нових пенсій, проведено 23,3 тис. індивідуальних перерахунків пенсій, 147 особам встановлено пенсії за особливі заслуги перед Україною.

Органами Фонду продовжено реалізацію чергових кроків впровадження  пенсійної реформи, зокрема з 01 липня поточного року проведено  перерахунки пенсійний виплат. Як результат середній розмір пенсій  в області  зріс понад 300 грн та  становить 2615 грн.

Надходження коштів до бюджету Фонду у порівнянні з відповідним періодом  минулого року збільшились на 381,8 млн грн або на 118,4%. В структурі надходження власних коштів питома вага надходження розподіленої частини єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування до Фонду складає 98,9%  або 2430,6 млн грн.

Підсумовуючи засідання начальник головного управління Фонду в області Іван Заінчковський наголосив, що всі приміщення, де здійснюється прийом та обслуговування громадян мають бути приведені до єдиних стандартів.

          –  Наразі, наше завдання забезпечити зручні та комфортні умови для відвідувачів. При проведенні ремонтних робіт дотримання корпоративного стилю при облаштуванні місць обслуговування  має бути  головним критерієм, – наголосив очільник пенсійної служби.

DSC04928 1 1024x768 - На Житомирщині підсумували роботу органів Фонду в області за I півріччя 2019 рокуDSC04914 1024x768 - На Житомирщині підсумували роботу органів Фонду в області за I півріччя 2019 року

background Layer 1