Пропустити навігацію

Про електронні послуги Фонду розповіли працівникам соціальної сфери м. Коростеня

IMG 5039 - Про електронні послуги Фонду розповіли працівникам соціальної сфери  м. КоростеняПенсійники Коростенського відділу обслуговування громадян головного управління Фонду в області провели зустріч з трудовим колективом управління праці та соціального захисту населення Коростенської міської ради.

Представники Фонду поінформували колектив установи про умови призначення та порядок нарахування пенсій різних видів. Зокрема, зазначили, що цьогоріч необхідна кількість років трудової діяльності для виходу на пенсію становить 26 років, і надалі до 2028 року вона щороку зростатиме на рік.

Також фахівці Фонду ознайомили працівників соціальної сфери з послугами пенсійної служби електронного формату. Роз’яснили порядок реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України та розповіли про широкий спектр можливостей, які надаються зареєстрованим користувачам.

– Пенсійна служба пропонує сьогодні зручні електронні сервіси, за допомогою яких можна легко і швидко знайти потрібну інформацію, відстежити персональні дані щодо зарахованого страхового стажу та суми сплачених внесків, навіть замовити й отримати потрібні довідки та інші документи онлайн, не виходячи з дому, – запевняли працівники Фонду.

background Layer 1