Пропустити навігацію

Журналістам місцевого телеканалу про впровадження нового сервісу Вебпорталу

DSC05082 1024x768 - Журналістам місцевого телеканалу про впровадження нового сервісу ВебпорталуЗаступник начальника головного управління Фонду в області Світлана Антонюк надала коментар журналістам місцевого телеканалу щодо впровадження нового сервісу вебпорталу – призначення пенсії в «один дотик».

– Головне завдання впровадження системи «Е-пенсії» є зменшення витрат часу на оформлення пенсій. Раніше людині, аби їй призначили пенсію, потрібно було приходити до органів Фонду кілька разів. Послуга в “один дотик” – це лише одне відвідування установи для того, аби забрати пенсійне посвідчення, – повідомила Світлана Антонюк.

Новий сервіс передбачає подання документів для призначення пенсії  виключно в електронному вигляді особам, які авторизувалися на вебпорталі Пенсійного фонду України за допомогою електронного цифрового підпису.

Слід зазначити, що нова система звернення за призначенням пенсії не зменшує існуючу систему надання пенсійних послуг. На даний час в Житомирській області прийом проводиться підрозділами обслуговування громадян в 26 сервісних центрах та на 52 віддалених робочих місцях, створених в об’єднаних територіальних громадах та за місцем проживання громадян.

background Layer 1