Пропустити навігацію

Підсумки роботи за січень – травень поточного року обговорили в режимі селекторного зв’язку

DSC01551 1024x768 - Підсумки роботи за січень – травень поточного року обговорили в режимі селекторного зв’язку18 червня, в головному управлінні, під час селекторної наради з начальниками об’єднаних управлінь підвели підсумки роботи органів Фонду в області за січень – травень поточного року та  обговорили питання виплати пенсій у червні та формування потреби на наступні місяці.

Як відмітив під час виступу  перший заступник начальника головного управління Олег Шмагун, робота фахівців органів Фонду в області упродовж звітного періоду  була спрямована на забезпечення пенсійних виплат 385 тис. пенсіонерів області. Загальна сума видатків на виплату пенсій та грошової допомоги склала понад 4  млрд.грн. План  власних надходжень за  січень – травень виконано на 116,8%, понад план надійшло 2880,36 тис.грн. Борг із сплати страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування зменшився на 1628,0 тис.грн., а економічно – активних платників на 50,2 тис.грн.

Також, у ході робочої наради учасники розглянули питання виплати пенсій внутрішньо переміщеним особам, перерахунку пенсій з липня поточного року та  організацію роботи у напрямку  легалізації  доходів громадян.

За результатами наради начальник головного управління Іван Заінчковський  керівникам  структурних підрозділів головного управління  та начальникам об’єднаних управлінь надав  відповідні доручення.

background Layer 1