Пропустити навігацію

Трудовому колективу про пенсійне забезпечення та нові послуги вебпорталу Фонду

IMG 20190828 164958 1024x766 - Трудовому колективу про пенсійне забезпечення та нові послуги вебпорталу ФондуГоловний спеціаліст Ружинського відділу обслуговування громадян головного управління Фонду в області Лідія Рижаєва зустрілась з трудовим колективом Сільськогосподарського виробничого кооперативу «Ружинський».

Під час зустрічі спеціаліст Фонду надала роз’яснення щодо останніх змін у пенсійному забезпеченні протягом поточного року. Наголосила на важливості тривалості страхового стажу, законодавчі вимоги до якого зросли та продовжують зростати щороку на один рік. Відзначила важливість офіційного оформлення трудових відносин, як запоруки соціального захисту працівників та отримання справедливого пенсійного забезпечення.

Лідія Рижаєва розповіла трудовому колективу про нову модель звернення за призначенням пенсії за принципом «одне відвідування», що передбачає подання документів для призначення пенсії  виключно в електронному вигляді через вебпортал, завдяки якому можна значно заощадити час та уникнути черг.

background Layer 1