Пропустити навігацію

Суб’єктів підприємницької діяльності та керівників підприємств консультували під час семінару

IMG 3050 1 - Суб’єктів підприємницької діяльності та керівників підприємств консультували під час семінаруНачальник управління пенсійногоIMG 3039 1 - Суб’єктів підприємницької діяльності та керівників підприємств консультували під час семінару забезпечення головного управління Фонду в області Вікторія Куц у місті Радомишлі  взяла участь в інформаційно-консультативному семінарі, що був проведений для  суб’єктів підприємницької діяльності, керівників підприємств і організацій всіх форм власності та  представників об’єднаних територіальних громад .

У  роботі семінару також взяли участь представники обласного центру зайнятості, департаментів праці, соціальної та сімейної політики  і  агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації.

 Під час виступу, начальник управління пенсійного забезпечення Вікторія Куц розповіла про залежність розміру майбутніх пенсійних виплат від тривалості страхового стажу та розміру легальної заробітної плати, з якої сплачено страхові внески. Наголосила, що починаючи з 1 січня 2018 року право на призначення пенсії за віком після досягнення 60 років матимуть тільки ті особи, в яких страховий стаж буде не менше 25 років, а вимога до мінімального стажу буде поступово збільшуватися до 2028 року, щороку на 1 рік.

Варто зазначити, основним наміром проведення даного заходу є підвищення кваліфікаційного рівня  керівників і фахівців підприємств  з метою  запобігання порушення чинного законодавства.

background Layer 1