Пропустити навігацію

Флешмоб “Захисти себе – працюй легально”

Image 1 768x1024 - Флешмоб “Захисти себе - працюй легально”Фахівці відділу забезпечення наповнення бюджету № 2Image 1 8 768x1024 - Флешмоб “Захисти себе - працюй легально” фінансово-економічного управління головного управління Фонду продовжують активно приймати участь у заходах, спрямованих на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення.

 

На площі Центральній міста Бердичева учасники флешмобу спільно зі спеціалістами управління праці та соціального захисту населення Бердичівської райдержадміністрації   привернули увагу населення до проблем нелегальної зайнятості та проінформували про ризики неоформлених трудових відносин. Крім того, надали роз’яснення  про страховий стаж та умови пенсійного забезпечення, про мінімальні державні гарантії в оплаті праці. Особливу увагу було приділено інформуванню про нові електронні сервіси Пенсійного фонду України.

 

Під час заходу громадянам вручено тематичні пам’ятки та буклети, а також  надано відповіді на  запитання громадян різних вікових категорій.Image 1 10 1024x736 - Флешмоб “Захисти себе - працюй легально”

background Layer 1