Пропустити навігацію

Пенсійники області долучилися до урочистих заходів з відзначення Дня Конституції України

Працівники органів Фонду в області взяли участь в урочистих заходах з нагоди 22-ї річниці Конституції України.

Святкові заходи у всіх куточках Житомирщини розпочались 28 червня урочистими мітингами, спільним виконанням Гімну України та вшануванням пам’яті відомих особистостей країни.

В обласному центрі це свято відзначили патріотичною ходою «Твоя громадська свідомість». За її маршрутом відбулось покладання квітів до пам’ятників Тарасу Шевченку, Івану Франку, Меморіального погруддя В’ячеслава Чорновола, Меморіальної дошки Михайла Грушевського та Пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні.

Під час урочистостей продекламували патріотичні вірші та пролунали українські пісні.

foto 5 1024x614 - Пенсійники області долучилися  до урочистих заходів з відзначення Дня Конституції Україниfoto 2 1024x614 - Пенсійники області долучилися  до урочистих заходів з відзначення Дня Конституції Україниfoto 1 1024x614 - Пенсійники області долучилися  до урочистих заходів з відзначення Дня Конституції України44135 - Пенсійники області долучилися  до урочистих заходів з відзначення Дня Конституції України44015 - Пенсійники області долучилися  до урочистих заходів з відзначення Дня Конституції України44154 - Пенсійники області долучилися  до урочистих заходів з відзначення Дня Конституції України

 

 

background Layer 1