Пропустити навігацію

Для Житомирських школярів та вчителів провели «пенсійний урок»

2D0828C6 F8E3 4CA2 95DB EC261BC2C7E9 1024x768 - Для Житомирських школярів та вчителів провели «пенсійний урок»Головний спеціаліст Корольовського 71518B21 ADF7 4785 9E62 D6174617AC3D 1024x768 - Для Житомирських школярів та вчителів провели «пенсійний урок»районного відділу обслуговування громадян м. Житомира головного управління Фонду в області Ольга Федоренко провела «пенсійний урок» для школярів другого класу та вчителів загальноосвітньої школи I-III ступенів №14.

Фахівець Фонду ознайомила учнів з основними завданнями та функціями Пенсійного фонду України, розповіла у цікавій та доступній формі що таке пенсія, кому вона призначається і від чого залежить її розмір. Також спеціаліст пенсійної служби роз’яснила підростаючому поколінню негативні наслідки отримання «тіньових» доходів, які в свою чергу не дають права на соціальні гарантії найманим працівникам, а в подальшому отримання гідної пенсії.

Освітянам Ольга Федоренко розповіла про сучасні технології які використовуються в роботі Фонду. Зокрема, про зручну можливість отримання детальної інформації з питань пенсійного забезпечення на вебпорталі Пенсійного фонду України. Адже пенсійна служба, вдосконалюючи якість обслуговування громадян, пропонує сьогодні зручні електронні сервіси, за допомогою яких можна легко і швидко знайти потрібну інформацію, замовити й отримати потрібні довідки та інші документи, призначити пенсію онлайн не виходячи з дому.

background Layer 1