Пропустити навігацію

Відчуйте переваги користування електронними сервісами Фонду

12 - Відчуйте переваги користування електронними сервісами ФондуФахівці Новоград-Волинського об’єднаного управління Фонду в області  на віддаленому робочому місті в Городницькій об’єднаній територіальній громаді провели зустріч з майбутніми пенсіонерами щодо можливостей та переваг  користування електронними сервісами Пенсійного фонду.

За повідомленням спеціалістів: наразі частину пенсійних можливо отримати дистанційно. Реєструючись на веб – порталі Пенсійного фонду України, а це можна зробити двома способами: за логіном і паролем, які видають фахівці в територіальних підрозділах Фонду або електронним цифровим підписом можна отримати інформацію, яка раніше вимагала обов’язкового звернення до управління.       

5 - Відчуйте переваги користування електронними сервісами Фонду Зручним новітнім  нововведенням в обслуговуванні громадян  є надання  електронних документів з підтвердженням QR-кодом. Така послуга доступна для користувачів, які увійшли на портал за допомогою електронного цифрового підпису. Це сучасне нововведення дозволяє громадянам не виходячи з дому отримувати такі електронні документи: довідку про доходи пенсіонера; індивідуальні відомості про застраховану особу (форма ОК-5), що містить інформацію про страховий стаж, заробітну плату та сплату страхових внесків страхувальниками; витяг з Реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, що містить дані про статус застрахованої особи/отримувача страхової виплати; дані про набутий страховий стаж; відомості щодо нарахованої заробітної плати та суми добровільних внесків.

Доступним сервісом обслуговування громадян є підключення послуги смс – інформування. Кожен, хто виявив  бажання отримувати повідомлення від Пенсійного фонду України засобами мобільного зв’язку володіє інформацією щодо: пенсіонер – про розмір призначеної пенсії та дату її виплати, результати проведеного перерахунку, а застраховані особи – про сплату страхових внесків, – наголосили пенсійники об’єднаного управління.

Майбутні пенсіонери з цікавістю сприйняли викладену інформацію та виявили бажання стати активними користувачами порталу Пенсійного фонду України.

background Layer 1