Пропустити навігацію

На Житомирщині триває інформаційна кампанія щодо оформлення пенсії в «один дотик»

Фахівці Фонду в області цього тижня провели ряд інформаційних заходів щодо функціонування нової моделі звернення громадян за призначенням пенсії в «один дотик»  через вебпортал Пенсійного фонду України.

Начальник управління обслуговування громадян головного управління Фонду в області Лариса Бабич розповіла про електронний сервіс «Е-пенсія» під час лекцій старостам сільських, селищних, міських рад, об’єднаних територіальних громад та державним службовцям Головного управління Держпродспоживслужби області.

Пенсійники Андрушівського, Житомирського, Малинського відділів обслуговування громадян  головного управління Фонду в області ознайомили з послугою в «один дотик» трудові колективи СФГ «Ткаченки», ТОВ «Метра України», КУ «Обласний медичний спеціалізований центр» та колектив Малинського управління Державної казначейської служби України.

На вулицях смт. Ємільчине працівники відділу обслуговування громадян та відділу з питань перерахунків пенсій №5 головного управління Фонду в області провели флешмоб на тему:  «Е-пенсія – признач пенсію в «один дотик».

Як подати заяву про призначення пенсії та необхідні документи у режимі онлайн пенсійники Бердичівського відділу обслуговування громадян головного управління Фонду в області знайомили відвідувачів «мобільного соціального офісу».

DSC05485 1024x768 - На Житомирщині триває інформаційна кампанія щодо оформлення пенсії в «один дотик» IMG 5392 1024x768 - На Житомирщині триває інформаційна кампанія щодо оформлення пенсії в «один дотик» Andrushivskyj viddil obslug1 1024x768 - На Житомирщині триває інформаційна кампанія щодо оформлення пенсії в «один дотик» Bogunskyj rajonnyj viddil 1024x768 - На Житомирщині триває інформаційна кампанія щодо оформлення пенсії в «один дотик» YEmilchyno fleshmob2 1024x768 - На Житомирщині триває інформаційна кампанія щодо оформлення пенсії в «один дотик» ZHytomyrskyj rajonnyj viddil - На Житомирщині триває інформаційна кампанія щодо оформлення пенсії в «один дотик» Malynskyj viddil obslugovuvannya 1024x845 - На Житомирщині триває інформаційна кампанія щодо оформлення пенсії в «один дотик»

background Layer 1